Over ons

Qmatch! is een partner met inhoud. Onze recruitment consultants hebben een bijzondere interesse in mens en organisatie. Daar waar vraag en aanbod samenkomen, ligt onze expertise. Wij ondersteunen en bemiddelen in vacatures op MBO-, HBO- en Academisch niveau in de maakindustrie, food- & agrisector.

Een vooruitstrevend bedrijf in de maakindustrie, food- of agrisector staat niet stil. Baas blijven over de situatie en anticiperen op de toekomst des te meer. Continue innoveren in middelen en zeker ook in mensen. De factor mens bepaalt immers úw succes! Qmatch! werkt daar graag aan mee. Nieuwe mogelijkheden ontdekken en kansen benutten om de juiste persoon op de juiste plek te laten floreren. Werkplezier creëren in een succesvolle organisatie. Dat is wat Qmatch! drijft!

Neem contact op 

De juiste man/vrouw, op het juiste moment, in de juiste functie, tegen de juiste kosten!

​De gezichten achter Qmatch!

groot_MG_2409.jpg

groot_MG_2365.jpg

Albert Struik

Na zijn opleiding HBO Personeelswerk vervulde Albert diverse P&O functies onder andere bij Te Strake in Deurne, het St. Elisabeth ziekenhuis in Leiderdorp, Volvocar BV in Born en Axxicon Group in Venlo, Helmond, Vianen en Eindhoven. In 1997 richtte hij PZ Support BV op. Als HR-adviseur ondersteunt hij MKB bedrijven en grotere organisaties met vraagstukken op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Albert is oprichter en eigenaar van Qhrm!, allround HR adviesbureau en Qmatch! Recruitment Services. Sinds 2010 vult hij onder de vlag van Qmatch! Recruitment Services, vacatures in voor bedrijven in de maakindustrie en de food- en agrisector in Zuid-Nederland.

Rick Struik

Na zijn studie HBO Commerciële Economie startte Rick als Manager Operations bij Auto- & Truckschade Munsters in Deurne. Bij zijn komst in 2006 een bedrijfswagenspuiterij / schadeherstelbedrijf met 8 werknemers. Het bedrijf is inmiddels uitgebouwd tot een gezonde en groeiende organisatie met ruim 30 bevlogen vakidioten. Het mag zich gezien de omvang, het kennisniveau en innovatief vermogen rekenen tot de top van Nederland. 

In 2011 rondde Rick een HBO studie Human Resource Management (HRM) af, die hij in deeltijd volgde, om zichzelf verder te verdiepen in de relatie tussen mens en organisatie. Daarnaast voerde hij namens Qhrm!, HR-adviesbureau en zusterbedrijf van Qmatch!, HR-gerelateerde adviesopdrachten uit.

 

Het Qmatch! dienstenpakket

Werving & Selectie

U heeft een concrete vacature. U bent op zoek naar iemand om uw organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. U ziet het belang ervan in om direct voor de juiste kandidaat te gaan? U vindt de enorme fees die veel bureaus doorbelasten ook niet meer van deze tijd? Qmatch! is in dat geval uw samenwerkingspartner! Wij voeren complete werving en selectietrajecten uit maar bieden ook modulaire oplossingen.

Recruitment Process Outsourcing

U kunt uw recruitmentactiviteiten in zijn geheel uitbesteden aan Qmatch!. Qmatch! ontwikkelt een recruitment strategie en verzorgd een professionele uitvoering van al uw recruitmentactiviteiten. Recruitment Process Outsouring door Qmatch! werkt kostenbesparend door een eerlijke en scherpe tariefstelling. Daarnaast versterkt het uw positieve naamsbekendheid op de regionale arbeidsmarkt.

HR Consultancy

De consultants van Qmatch! hebben naast hun specifieke recruitmentkennis, jarenlange ervaring in het HR vakgebied. Dit stelt hen in staat om op alle niveaus in uw organisatie, op zowel operationeel als tactisch niveau, te sparren over vraagstukken op het gebied van in- door en uitstroom. Qmatch! stopt niet bij recruitment alleen.


Tests & Assessments

U heeft één of enkele kandidaten op het oog voor het invullen van een vacature en beseft daarbij dat een verkeerde beslissing uw organisatie een kapitaal gaat kosten. Een nieuw wervingstraject, opnieuw inwerken, productieverlies, reputatieschade, ontslagkosten, ontevreden collega’s. Een verkeerde keuze kost uw organisatie tot wel tienduizenden euro’s. Een relatief kleine investering door het inzetten van de juiste test en / of selectieassessment door Qmatch! kan u voor een dergelijke zakelijke catastrofe behoeden.

Qmatch! beschikt over een aantal testinstrumenten en selectie- en ontwikkelingsassessments om de juiste interne óf externe kandidaat te selecteren, zoals het uitvoeren van persoonlijkheidsonderzoeken, competentieonderzoeken, cognitieve capaciteitenonderzoeken, leiderschapsonderzoeken, et cetera.

Ook wanneer u zelf uw kandidaat heeft geselecteerd en een deskundig en onafhankelijk oordeel wilt, kunt u Qmatch! inschakelen voor een second opinion.